Skab Gnist og Flammer i Kroppen

Skab Gnist og Flammer i Kroppen

God cigar & godt helbred

Fra et ur-gammelt perspektiv, ses fordøjelsen som en brændende flamme (Agni). Jo finere og mere harmonisk flammen er, jo bedre fungerer vores fordøjelse. Brænder ilden for lidt, har man ofte en svag udnyttelse af kosten, vitaminer og mineraler – alt det vi løbende skal opbygge og vedligeholde vores celler, organer og knogler af. Og måske lever man med forstoppelse som noget der er normalt.

Er flammen for aktiv, vil maden hurtigt ryge igennem systemet, og vi får igen ikke fuld udnyttelse af kosten.

Bølgeåndedrættet er med til at balancere fordøjelsen eller flammen og stimulerer samtidig rigtig mange andre områder i kroppen.

Det stimulerer: fordøjelsen, hele tarmsystemet, immunforsvaret, urinveje, nyrer, lever, bugspytkirtlen, lymfesystemet, lungerne og hjertet.

En velfungerende fordøjelse er 1 – 3 toiletbesøg dagligt og cigaren er ca. blød og fast!

BØLGEÅNDEDRÆTTET

Lig på ryggen med øjnene lukkede, benene let spredte og armene behageligt strakt ud langs kroppen og evt. med et tæppe over.

Fyld lungerne 70 – 80% med luft og hold vejret.

Her bevæges maven op og ned så længe vejrets kan holdes. Det vil sige, når maven er oppe, er det som en stor bold i maven og når maven er nede, suges maven ned mod rygraden.

Op – ned – op – ned – op – ned og sådan fortsætter du, mens du holder vejret.

Når du ikke kan holde vejret længere, lader du luften komme ud – tager et par almindelige åndedræt og igen fyldes lungerne op og øvelsen fortsættes.

Øvelsen laves kun på tom mave og slap helt af i resten af kroppen, mens du udfører øvelsen.

Fortsæt i 5 – 10 minutter.

Bølgeåndedrættet medvirker til en god fordøjelse!