Mikkel BroStrøm

Skaber og ejer af Gyana

Gennem de sidste mange år har min passion været, at sprede og dele min viden omkring  “Sundhed der skaber forandring”.

Frisk om morgenen, mere energi, færre sygedage, mere robusthed og et sundere velvære – er nogle at de goder, der følger i kølvandet – og som gør os mennesker høje i hatten af glade dage.

I 1998 begyndte jeg og erfare, at kost ikke bare er kost. Det vi fylder i ganen er en kæmpe forudsætning for, om vi sparer sammen eller forbruger af det, der skal holde os oprejste og raske.

Kosten kan ikke stå alene, når vi snakker sundhed eller sygdom. Der er andre faktorer som for eksempel bevægelse og en god nats søvn, men holder vi fokus på kosten og tænker mange år frem, har det rigtig meget at sige i forhold til, om vi har minus eller plus på energi- og sundhedskontoen.

Med små skridt begyndte jeg at gennemskue at friskhed, klarhed, energifyldt velvære og robusthed hænger sammen med en fuldværdig kost, kernesund livsstil, daglig bevægelse og stille stunder, god nattesøvn og nærende relationer.

Ikke fanatisme, men med fokus på, at sundhed er helhed.

Jeg døjede selv med blandt andet udslet, svamp, allergi og frem af ingenting fik jeg sår på huden. Da jeg ændrede på kosten og indførte sunde vaner, begyndte de forskellige symptomer at forsvinde.

Den viden forsøger jeg i dag at sprede og dele. Ikke bare fordi det kan lindre eller måske helbrede. Det skaber en veltilfredshed som alle mennesker ønsker, og ikke mindst fortjener.

I dag lever jeg af at undervise i Sundhed og Yoga – som en helhed. Sideløbende uddannes jeg af landets bedste eksperter i “Naturlig Medicin og Lægeplanter”.

Tidligere har jeg studeret på forskellige uddannelser i ind- og udland, hvor fokus har været sundhed eller yoga. Derudover har jeg deltaget på et hav af kurser, og læst et utal af sundhedsfaglige bøger.

Men måske det allervigtigste – min egen erfaring på min egen krop.

Udtalelser

Yoga Retreat

Til sidst et klap på skulderen for din autencitet og måden du hviler i din undervisning og dine handlinger gennem weekenden. Det giver en meget tryg og stabil ramme hvor man kan give slip og bare være, hvile i tillid til at du ved hvor vi skal hen!

Kristian Romme

 

Jeg var med på en af dine retreats og tænker stadigvæk tit på det.
For mig satte det virkelig gang i nogle tanker og har siden hen også haft betydning for min yogapraksis og måden hvorpå jeg opfatter yoga, kost mm.

Esben

 

Høre kursus

Hermed et par ord om dit super veltilrettelagte  hørekursus hvor jeg blev gødet med  yogasundhed.

Kurset gav mig fysisk og psykisk styrke. Ballance i hals og harachakra.

Ro i sindet til at være i nuet samt bearbejde uballancer fra fortiden. Varme i kroppen, total afslapning og en god nattesøvn.

Stof til eftertanke.

Jeg nyder hjemmeøvelserne.

Esther