Adaptogene Urter

Adaptogene Urter

adaptogene-urter

Øger vores modstandskraft.

Adaptogene urter er et naturlægemiddel der øger vores modstandskraft og flere af dem øger vores udholdenhed, ydeevne og vores daglige energiniveau, både legemligt og mentalt. De stimulerer eller hæmmer, de normaliserer, styrker og genopbygger, hvor der end er behov for det i kroppen.

Adaptogene urter forbedrer blandt andet hjernens funktion, både hukommelsen, indlærings- og koncentrationevnen, og så virker de humørfremmende. De virker både beroligende og opkvikkende og har en positiv indflydelse på en god og dyb nattesøvn.

Dertil kan tilføjes at de har en god effekt på vores immunforsvar. Her er det blandt andet T-lymfocytter der understøttes i angreb mod bakterier, svampe, virusinficerede celler eller syge celler.

Samtidig bidrager de adaptogene urter med en kraftig antioxidant virkning, der modvirker frie radikalers nedbrydning af cellerne og inflammation, som er årsagen til mange af de moderne sygdomme.

De beskytter kroppen under stress, de er effektivt mod træthed og udmattelse, plus meget mere.

ADAPTOGEN

Adaptogen betyder ‘at normalisere’ eller ‘at tilpasse sig’ og de urter der går under betegnelsen ‘adaptogen’ har alle et positivt virke ud i hele kroppen.

De hjælper vores indre biokemi med at tilpasse sig, regulerer og støtter så blandt andet immunforsvaret, hormonbalancen, nervesystemet og energiproduktion styrkes og balanceres, helt ned på celleniveau.

De adaptogene urter medvirker til at øge cellernes evne til både at danne og udnytte den energi, der omdannes i kroppen, ud fra kosten vi spiser.

Et plantestof der blandt andet kan nævnes er: ‘Fenyl glykosider’. Det medvirker til at fremme forbrændingen i kroppen og hermed øger energidannelsen.

Adaptogene urter understøtter og medvirker til at kroppen fungere optimalt alle steder i organismen.