Rød og Cremet

rød og cremet smoothie

Rød og Cremet

En sand kærlighedshistorie

Her får du ren velsmag til ganen og samtidig en kærlig handling til alle kroppens mange milliarder celler. Vores celler lever af det, vi putter i munden – man kan sige: det, der ryger gennem systemet – bygger vores celler op og gør dem modstandsdygtige og stærke.

De gamle grøntsags- og fuldkornssorter, bælgfrugter, frugt, bær, nødder, kerner, frø, små fede fisk, gårdmælk eller mælk direkte fra stalden (hvis mælk tåles), koldpresset olier, krydderurter og krydderier. Altsammen er fyldt til randen med det vores celler lever, opbygges og vedligeholdes af.

Og vores celler vil altid vælge økologiske og biodynamiske varer eller høste af det, der vokser frem på naturlig vis.

– Læs mere om Lakridsrod

INGREDIENSER – 1 PERSON

2 dl vand

50 – 100 g økologisk rødbede med skræl

1/4 tsk engelsk lakridsrodspulver – (ekstrakt)

1 cm ingefær med skræl

1/2 avokado

5 + 1 mandel

1 knsp fint sten- eller havsalt

 

FREMGANGSMÅDE

Kom alle ingredienser i blenderen og blend til det har en ensartet konsistens. Den sidste mandel snittes fint og blandes ned i drikken.

Denne smoothie smager nærmest dessertagtigt, når rødbeden har været tilberedt! Når du koger eller damper rødbede, så lav gerne lidt ekstra til at have stående klar i køleskabet.