Ovnbagte Rodfrugter

ovnbagte-rodfrugter

Ovenbagte Rodfrugter

Fremgangsmåde

Skrub alle rodfrugterne og skær dem i 2 – 3 cm tern. Hæld alle ingredienserne i en skål og bland det hele sammen. Fordel det på en bradepande og sæt det i en 180 grader ovn ved varmluft. Når rodfrugterne begynder at få lidt gylden farve, er de klar til at blive serveret.

INGREDIENSER – 4 PERS – TID: 35-45 MIN

200 g økologiske gulerødder

200 g pastinakker

200 g rødbeder

100 g søde kartofler

100 g jordskokker

koldpresset olivenolie

sten- eller havsalt

 

SERVERES F.EKS. MED

– brune ris, hele byg eller quinoa

– blomkåls-mayonnaise

humus med spidskommen

– citron-dampet broccoli

– bagte løg og hvidløg

– et drys persille, karse, purløg eller et par hakket blade rucola til topping