Hjemmelavet Chai blanding

hjemmelavet chai blanding

Hjemmelavet Chai blanding

Fremgangsmåde

Sæt en gryde på laveste blus, og når gryden er varm, hæld alle ingredienserne i undtagen stødt kanel. Er der andre af krydderierne, der er pulveriserede, skal de også i sammen med kanel.

Rist krydderierne i 1 – 2 minutter, eller til det dufter aromatisk. Bland kanel i, og lad det afkøle, evt på en tallerken. Hæld chaiblandingen i en morter, kaffekværn eller blender, og knus det hele, til det er pulveriseret. Hæld blandingen på glas med tæt låg. Har du et mørkt glas, så brug det.

– Hjemmelavet chai te med nødde-latte

INGREDIENSER

1 spsk økologisk stødt kanel

1 spsk fennikelfrø

1 spsk grøn eller sort kardemommekorn

1/2 spsk nellikefrø

3 stk hele stjerneanis

1/4 tsk peberkorn

2 – 3 dl opbevaringsglas

 

VARIATION

1/2 tsk økologisk stødt kanel

1/2 tsk fennikelfrø

1/2 tsk grøn eller sort kardemommekorn

1/4 tsk nellikefrø

1 stk hel stjerneanis

1/4 tsk peberkorn