Nødde-Latte Creme

noedde-latte

Nødde-Latte Creme

Fantastisk som erstatning for mælk i kaffe, chai eller te

Denne nødde-latte er lækker cremet – og så smager den bare rigtig godt i en kop kaffe, chai, golden milk eller te.

 Fremgangsmåde

Kom alle ingredienser i blenderen og blend, til det har en ensartet konsistens. Hæld nødde-latten igennem en fin si og ned i en lille flaske eller mælkekande. Nødde-latten holder fint i køleskabet nogle dage, men er bedst, når den lige er lavet. Ryst den inden brug.

Den nødde-pulp der sies fra kan fint bruges til at hælde over morgenmad fx havregryn, grød eller tykmælk, blandet med lidt bær eller frugt.

Det kan også fint gå an at bruge den ufiltreret nødde latte i kaffe eller chai. Nødde-fibrene synker til bund og kan sagtens nydes i den sidste slurk.

Det anbefales at bruge minimum 1/2 dl nødde-latte i en friskbrygget kop kaffe eller i et glas hjemmelavet Chai te.

– læs om hjemmelavet chai te

INGREDIENSER

2,5 dl vand

1 spsk havregryn

1,5 spsk cashewnødder

3 spsk økologiske mandler